logo
hypnotherapie en lifecoaching

Krijg meer zelfvertrouwen door hypnose

Stop met het saboteren van jezelf!

Heb jij het idee dat anderen altijd beter, slimmer, mooier, sneller zijn dan jij? Vind je het lastig om je grenzen aan te geven? Ben je onzeker over je kwaliteiten of vaardigheden? Iedereen kan meer zelfvertrouwen krijgen door hypnose.

Directe hypnose kun je inzetten om van je je onbewuste negatieve overtuigingen af te komen en positieve gedachten toe te laten. Een goed zelfbeeld, zelfliefde en zelfvertrouwen verandert je leven.
Bovendien laat je je niet langer beïnvloeden door wat anderen van jou vinden. Je zult meer kracht en geluk ervaren en wordt eindelijk gewoon jezelf!

Directe hypnose is een goede, snelle, veilige en leuke manier om jouw mindset te veranderen naar een reëel zelfbeeld. Het gaat je leven veranderen en je zult merken hoe fijn het is om jezelf te waarderen. 

Doorbreek de cirkel van onzekerheid, een laag zelfbeeld, perfectionisme en het klein houden van jezelf

Wil je echt van je onzekerheid af, dan zul je meer moeten doen dan erover praten. Je zult je onderbewuste moeten aanspreken om binnen in jezelf je vaste gewoonten en belemmeringen aan de kant te zetten. Laat positiviteit en zelfbewustzijn binnen en raak jouw zelfvertrouwen niet meer kwijt.

Het levert je weinig op om een slecht zelfbeeld te hebben, jezelf iets niet te gunnen, jezelf weg te cijferen of streng voor jezelf te zijn en altijd kritiek te hebben op jezelf.

Stop ermee en ga jezelf waarderen en liefde voor jezelf voelen. Jij bent net zo belangrijk als ieder ander mens. Meer zelfvertrouwen en een fijn zelfbeeld maken je leven echt een stuk leuker en interessanter

Ik heb in slechts één sessie mijzelf gevonden, omarmd en vind mezelf nu een fijn mens. Ik ben meer ontspannen, lach vaker en heb nooit meer kritiek op mezelf. Dit is wie ik wilde zijn en het is fijn om zo te zijn. Ik voel me waardevol, eet beter en gezonder en voel me gewoon vaak erg vrolijk. Ik ben het waard. Groetjes van Lieke en dank je wel Monique voor die hele leuke en lieve sessie

 

Ik ben Fiona en ik voelde me niet gezien. Ik hield vaak mijn mond dicht. Van binnen kookte ik wel en daardoor kreeg ik stress. Ik viel uit van het werk en daardoor voelde ik me nog slechter. Zie je wel ik kan het niet. Ik kan er beter niet zijn. Niemand houd van mij. Mijn vriendin sprak Monique aan op de Gezondheidsbeurs in Utrecht. Dat was vorig jaar. Ik luisterde, maar zei niks. Ik had wel een kaartje van Monique meegenomen. Een half jaar later ongeveer heb ik een afspraak gemaakt, gewoon online. Ik was best bang en dacht dat ik niet te helpen was. Toch heb ik het gedaan.  Na een paar weken dacht ik ineens van oh ik ben helemaal niet bang en ik ben zomaar mijn mening aan het vertellen. Mijn zelfvertrouwen groeide elke dag eigenlijk. Monique had mij een zelfhypnose geleerd en die doe ik nog dagelijks. Ik werk nu weer gedeeltelijk en het gaat goed. De sessie zelf vond ik erg spannend, maar eigenlijk was het heerlijk. Mijn hoofd was leeg en rustig. Erg lekker vond ik dat.

Wil jij meer zelfvertrouwen door hypnose?

Maak dan nu online een afspraak of bel direct en bespreek jouw wensen die je leven stukken gelukkiger gaan maken.

Contact

Contact informatie


Peppelkade 48
3992 AK Houten

info@hypnosecentrumutrecht.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2024