logo
afvallen door directe hypnose werkt echt

Afvallen met hypnose is zeer effectief

Afvallen met hypnose is gemakkelijker dan je denkt

Geen trek, een vol gevoel en niet denken over eten of snoep. Je hoeft niet te diëten, je hebt geen last meer van emotie-eten en eigenlijk gaat het vanzelf. Je hebt gewoon geen trek. Drie maaltijden per dag is prima. Geen gevecht meer met jezelf. Geen honger hebben, geen lekkere trek hebben, maar gezond eten en je lekker in je vel voelen!

Voor een blijvend en een gezond resultaat moet je je diepgewortelde overtuiging en emoties over eten aanpakken. Dat kan een heel proces zijn, maar het is wel de manier. Met directe hypnose gaat het veel en veel sneller en ook veel gemakkelijker. Diep van binnen wil je allang een andere mindset.  Afvallen met hypnose werkt meestal in slechts één sessie.  De resultaten van afvallen met hypnose zijn geweldig. 

Emoties hebben een grote rol in het eetpatroon

Eten en emotie gaat vaak samen, zelfs als je je er niet van bewust bent dat je door je emoties wordt gestuurd. Het eetpatroon wordt al opgebouwd als je heel klein bent en een blije gebeurtenis waarbij jij je speciaal voelt of juist verdrietig speelt vaak een rol voor de rest van je leven

  • Je bent jarig dus het is feest en we eten lekkere taart
  • Je wordt verwend door een ander met een lekkere traktatie en daardoor voel je je speciaal
  • Bij oma en opa is er altijd wat lekkers
  • Het is weekend en dan mag er wat lekkers op tafel
  • Je bent gevallen en je krijgt een snoepje

Zomaar een paar simpele voorbeelden waar je je hele emotie-eten onbewust op afstemt voor de rest van je elven. Lijn je en val je flink af dan kan het zomaar weer gebeuren dat je toch weer in je oude patroon terug valt. Eigenlijk net als miljoenen anderen die ook jojo-en en langzaam aan wordt het streefgewicht steeds moeilijker in stand te houden.

Je hebt een mindset verandering nodig die de emotie loskoppelt van het eten en met directe hypnose gaat dat snel en heel erg simpel. Je kan er gemakkelijker vanaf dan je nu denkt. 

Meer informatie over de Virtuele Maagband

Review van Sila
Een paar dagen na de sessie belde ik Monique op. Ik moet je even vertellen wat er gebeurde. Ik ging naar de markt met mijn vriendin en wij eten daar altijd een paar bakjes kibbeling. Ik had geen trek en nam niks. Ik nam wat mee naar huis want ik dacht vreemd zeg, misschien heb ik zo dadelijk wel trek. Maar ik kreeg geen trek en ‘s avonds at ik gewoon, wel met wat extra salade. De kibbeling bleef in de koelkast en ik had er echt geen zin in. De volgende dag was de kibbeling weg uit de koelkast. Gelukkig dacht ik want ik ben eigenlijk gewoon vol genoeg. Ook heb ik altijd een snoepje in mijn mond. Dat staat me nu tegen. Ik eet nu 3 x per dag en ik drink geen cola meer. Ik voel me fit, energieker en ben blij dat mijn kleding lekker los zit. Het is nu 2 maanden na de sessie en ik voel me trots op mezelf. Ik ben blij dat ik die sessie heb gedaan. Het bespaart veel geld omdat ik veel minder kwijt ben aan boodschappen en ik zie er zoveel slanker uit.

Wil jij ook afvallen of gezonder leven en geen dieet meer volgen? Plan jouw sessie direct in

Contact informatie


Peppelkade 48
3992 AK Houten

info@hypnosecentrumutrecht.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2024