logo
Hypnose in Houten

Groepssessies Hypnose Therapie

Er is zoveel mogelijk met Hypnose

Kom je er bewust niet meer uit, dan kom je er wel uit met Hypnose Therapie. In een groepssessie Hypnose Therapie spreek je niet alleen bewust, maar ga je al je onderbewuste overtuigingen en emoties gebruiken om tot een oplossing te komen.

Allemaal hebben we overtuigingen en sommige van die overtuigingen die helpen je niet meer. Wel toen je jonger was, maar ondertussen ben je zelf veranderd en is de wereld om je heen veranderd en dan kan het je zomaar gebeuren dat sommige van die innerlijke overtuigingen tegen je werken in plaats van dat ze je ondersteunen.

Ga elkaar ontmoeten in een veilige omgeving onder begeleiding van een ervaren Hypnose Therapeut en Life Coach.

In een groep is er sociale steun vanuit de groep en de aangeleerde vaardigheid ervaar je direct met elkaar. Je ziet en ervaart direct de verandering en de mogelijkheden die dat je geeft. Een groepssessie is een helende sessie omdat je merkt dat je er niet de enige bent die bepaalde moeilijkheden ervaart.

Er zijn ook groepssessies die tot doel hebben om de communicatie onderling te verbeteren en elkaar beter te leren begrijpen en accepteren. Een probleem samen oplossen waarbij je niet alleen maar praat over wat nu speelt, maar alles is helder.

Alles wat vanuit het innerlijk komt dan ben je echt zelf. Zonder prikkels van buitenaf kom je tot de kern en dat is precies waar de oorsprong van je probleem te vinden is. Dat ga je ervaren in een groepssessie.

Hypnobirthing is een prachtige manier om een intense band op te bouwen met je baby en die je gaat helpen de bevalling ontspannen en als iets moois te ervaren.

De keuzemogelijkheden worden z.s.m. ingevuld. Wil je vast info? Laat het weten!

Hypnose en relatietherapie

Relatietherapie

Relatie therapie
Stress snel weg met hypnose

Workshop zelfhypnose

Workshop Zelfhypnose
Hypnobirthing is ontspannen zwanger en bevallen

Binnenkort in het programma

Ontspannen zwanger en bevallen

Contact informatie


Peppelkade 48
3992 AK Houten

info@hypnosecentrumutrecht.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2024