logo
Hypnose en verslaving

Wil jij van een verslaving af?

Hypnose therapie is een effectieve methode om verslavingen te doorbreken

Een verslaving kan je leven flink beïnvloeden. Niet alleen je eigen leven maar ook dat van je omgeving. 

Verslavingen zijn er in verschillende vormen en allemaal zijn ze moeilijk om zelf vanaf te komen. Voor verslavingen zijn er diverse therapieën, praatgroepen en trainingen. Misschien werkt dit voor jou voldoende, maar als het niet voor je werkt dan kan hypnose voor jou zomaar een goede oplossing zijn.

Wanneer je verslaving de overhand neemt kan dit vervelende gevolgen hebben. Zo kan je in een isolement raken en / of het vertrouwen verliezen van je omgeving.

Ondanks dat je je bewust bent van alle mogelijke negatieve gevolgen is het vaak zeer moeilijk om het verslavingspatroon te doorbreken. Net als elk ander patroon is ook een verslaving gekoppeld aan een emotie. 

Hieronder een kort overzicht. Staat jouw verslaving er niet bij? Het lijstje is zeker niet volledig, maar je kunt voor elke verslaving een afspraak maken. 

 

Roken, Alcohol, Medicatie, Eten, Snoep, Gokken, Telefoon, Gamen, Seks of Drugs

 

Ik rookte al vanaf mijn jeugd. Stoppen met roken wilde ik niet totdat mijn moeder overleed aan longkanker. Ik maakte me steeds meer zorgen over mijn gezondheid en ik wilde graag met mijn man samen stoppen. Hij wilde niet. Ik heb het toen alleen gedaan. Ik was direct gestopt en het stoort mij niet als mijn man rookt. Ik vind wel dat het stinkt. Ik ruik het in zijn kleren en zijn haren en ik vind het nu vies. Ik heb geen behoefte om te roken. Ik denk er niet aan. Zie ik mijn man roken, dan doet dat mij niks. Soms vraagt hij of ik een trekje wil. Ik krijg dan een wat misselijk gevoel en hoef het echt niet. Nu ruik ik frisser en eet ik geen pepermuntjes meer om de geur weg te nemen. Ik werk met mensen dus het is fijner, ook voor hun. Ik merk dat ik meer energie heb, beter slaap en minder hijg en eigenlijk nooit meer hoest. Blij dat ik dit heb gedaan. Het was een leuke sessie vond ik en het voelde lekker. Ik ben niet gaan snoepen, Monique heeft dat gezegd in de sessie. Ik heb niet meer honger nu ik niet meer rook en geen lekkere trek gekregen. Ik vond het erg fijn. Mooi als mijn man straks ook gaat stoppen. Elise

Neem de controle over je leven terug met hypnose!

Hypnose therapie is zeer effectief om verslavingen te doorbreken, roken, alcohol, gamen en bijvoorbeeld eten.Het kan ingewikkeld zijn om op eigen kracht een veranderingen te maken in je onderbewustzijn. Maar met directe hypnose, de therapievorm die zich specifiek richt op dit onderbewustzijn, is dit wel degelijk mogelijk.

Een verslaving is niet gezond voor je en je mist er veel door in je leven. Het bepaalt zelfs vaak je leven en je kunt rusteloos en vermoeid zijn of juist hyperactief. Jij bent niet je verslaving en je kunt ermee stoppen met hypnose wanneer jij daar aan toe bent.

Er zijn verschillende verslavingen en per hypnosesessie wordt er één verslaving aangepakt. Je kunt niet in één sessie stoppen met roken en stoppen met medicatie. Je brein gaat dan kiezen voor de gemakkelijkste oplossing en lost of één ding op en het andere niet of van allebei wat minder. Het langdurige effect is dan niet te voorspellen.

Sommige mensen zijn met één sessie van hun verslaving af en anderen hebben meer sessies nodig. Stoppen met roken bijvoorbeeld gaat vaak in één sessie, maar een verslaving aan drugs of medicatie vaak 2 of 3 sessies.

Waarom directe hypnose wel resultaat heeft

Contact informatie


Peppelkade 48
3992 AK Houten

info@hypnosecentrumutrecht.nl06 39142366
logo
logo
logo
Built by MDDD © 2024